Yenidoğan çetesi dosyasında yeni gelişme

Yenidoğan Çetesine Yönelik Operasyonda 18 Şüpheli Hakkında Fezleke Hazırlandı

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Yenidoğan Çetesi’ne yönelik gerçekleştirilen 2. dalga operasyonda yakalanan 18 şüpheli hakkında fezleke hazırlandı.

Operasyon sonucunda şüpheliler arasında yer alan Mustafa Kemal Zengin, cumhuriyet savcısı Yavuz Engin’i tehdit etmek suçundan 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılabilir. Ayrıca, savcıya yönelik tehdit olayının ayrıca soruşturulmakta olduğu belirtildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Yenidoğan Çetesi olarak bilinen yapılanmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen operasyonda çete lideri Fırat Sarı ile birlikte hareket ettikleri belirlenen 5 doktor, 5 sağlık çalışanı, 3 hemşire ve 1 sivil gözaltına alınmıştı.

Fezleke kapsamında, doktor Dursun Eryılmaz hakkında ‘ihmali davranışla kasten öldürme’ suçundan 20 yıldan 25 yıla kadar hapis cezası istenirken, hemşire Serenay Şenkalaycı hakkında ise ‘resmi belgede sahtecilik’ ve ‘zincirleme şekilde ihmali davranışla kasten öldürme’ suçlarından ağır cezalar talep edildi.

Diğer 15 şüpheli hakkında da çeşitli suçlardan hapis cezaları istenmekte olup, soruşturma devam etmektedir.

Related Posts

Belediye başkanlarının gözaltına alınması sonrası Özgür Özel, MYK’yı topluyor!

Belediye başkanlarının gözaltına alınması sonrası Özgür Özel, MYK’yı topluyor!

Kopardığı parmak kripto para milyarderinin hayatını kurtardı!

Avustralyalı kripto milyarderi Tim Heath, bir grup tarafından saldırıya uğradı ancak direnişiyle hayatta kaldı. Heath, saldırganın parmağını ısırarak kaçırılmaktan son anda kurtuldu.

Gökçek için 100 dosya verdim, ifadeye bile çağrılmadı

CHP’li belediyelere ‘duyumla’ jet soruşturma açılırken Ankara’daki milyon dolarlık yolsuzluk, usulsüzlük iddiaları rafta kaldı. İşte vahim örnekler: Ankapark’ta 246 dinozora 98.4 milyon lira ödendi. Park hurdaya döndü, 801 milyon dolar hiç edildi. 2012’de belediye şirketi BELYA, değeri 26 milyon lirayken 9 milyona özelleştirildi. Teleferik projesini üstlenen şirkete iş artışları ve süre uzatımıyla 43 milyon lira haksız ödeme yapıldı. Osmanlıspor’a 25 yıl bedelsiz devredilen Yenikent Stadı için

AKOM İstanbulluları uyardı! Sıcaktan kavrulacağız

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet İşleri Dairesi Başkanlığı (AKOM), İstanbulluları 5 Temmuz ile 9 Temmuz tarihleri arası için uyardı. Bu tarihler arasında sıcak hava dalgası bunaltacak

Türkiye’nin mobilya devi resmen satıldı! Her evde mutlaka vardı! İşte yeni sahipleri

Türkiye’nin çok eski mobilya firmalarından Alfemo’nun satışı tamamlandı. Dev firma 64 mağazası ve yurt dışında bulunan 21 konsept noktasıyla birlikte artık Zeren Group Holding çatısı altında faaliyet gösterecek

Sahte ‘Emine Erdoğan Listesi’ Spotify’ın başını yaktı

Kültür Bakanlığı, şarkı dinleme platformu Spotify’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan adına açılan şarkı listelerinin uyarılara rağmen kaldırılmadığını belirterek hukuki olarak harekete geçileceğini belirtti.