Trump’la tartışan Zelenski’den ilk açıklama: ‘Teşekkürler’

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Trump ile Yaşanan Tartışma Sonrası ABD’yi Teşekkür Etti

ABD Başkanı Donald Trump’la yaşadığı tartışmanın ardından ülkesinin madenleri ve nadir toprak elementleriyle ilgili anlaşmayı imzalamadan Beyaz Saray’dan ayrılan Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Zelenski, “Teşekkürler Amerika, desteğiniz ve bu ziyaret için teşekkürler. Teşekkürler ABD Başkanı Donald Trump, Kongre ve Amerika halkı. Ukrayna’nın adil ve kalıcı bir barışa ihtiyacı var. Biz de bunun için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Trump, tartışma sırasında Zelenski’den verdikleri destek nedeniyle daha müteşekkir olmasını istemişti. Zelenski’ni sosyal medya paylaşımında sık sık teşekkür etmesi dikkat çekti.

(SOSYAL MEDYA)

Related Posts

Tarsus’ta Yeni Cami ve Kur’an Kursu Protokolü İmzalandı

Mersin Tarsus’ta hayırsever Mustafa Kaplan tarafından cami ve Kur’an kursu yapımı için protokol imzalandı.

Çin, Dijital Kalkınmada Öne Çıkıyor

Mehmet Bozkurt, Çin’in dijital kalkınmada kayda değer ilerlemeler kaydettiğini belirtti.

Kamu İşçileri İçin Zam Teklifi: Yüzde 24

Kamu işçileri için KÇP görüşmelerinde 2025’in ilk 6 ayı için yüzde 24 zam teklifi yapıldı.

Devrekani’de Samanlık Yangını

Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde çıkan yangında samanlık kullanılamaz hale geldi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın kayınvalidesi Hakk’a yürüdü

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın kayınvalidesi Zarife Çayır vefat etti. Çayır, bugün Zeytinburnu Merkez Efendi Cami’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Ayvalık Mezarlığı’na defnedilecek.

Şarkıcı Metin Işık ve oğlunun 46 yıl hapis cezası aldığı davada yeniden yargılama devam ediyor

Şarkıcı Metin Işık ve oğlu Mustafa Işık’ın hapis cezası ile cezalandırıldığı davada verilen karar Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi tarafından bozuldu. Bozma kararı ardından yapılan yeni yargılamada savcı mütalasını açıkladı.