Suç örgütü operasyonunda yakalanan 8 kişi tutuklandı

Istanbul’da Suç Örgütü Operasyonu: 8 Kişi Tutuklandı

İstanbul merkezli 2 ilde gerçekleştirilen operasyonda, suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheliden 8’i tutuklandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından, 8 Aralık’ta silahlı saldırı sonucu öldürülen Aras Yılmaz’ın liderliğini yaptığı suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturmada, örgütün liderlerinden olduğu belirlenen 10 şüpheli tespit edildi.

Savcılığın gözaltı kararı vermesinin ardından operasyon düzenleyen emniyet güçleri, İstanbul merkezli 2 ilde harekete geçti.

İstanbul’da Sarıyer, Zeytinburnu, Kağıthane, Beylikdüzü, Arnavutköy, Büyükçekmece, Küçükçekmece ve Bahçelievler ile Samsun’da gerçekleştirilen operasyonda 10 şüpheli yakalandı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildi.

2 Kişi Adli Kontrolle Serbest Bırakıldı

Burada savcılık ifadelerinin ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen 10 şüpheliden 8’i tutuklandı, 2’si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, Aras Yılmaz’ın 8 Aralık’ta alışveriş merkezinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesine yönelik başlatılan soruşturmada, örgüt içi hesaplaşma çatışmasında öldürülmüş olabileceğinin değerlendirildiği öğrenildi.

Related Posts

İsrail ordusu Gazze’de Türk mezarlığına saldırdı… Mezarda da rahat yok

Gazze Şeridi’nde ne diriye ne de ölüye huzur var. İsrail ordusu, müzakerelerin gölgesinde soykırıma devam ederken bu kez Han Yunus kentinde Türkiye’nin desteğiyle inşa edilen mezarlığı hedef aldı. Buldozerlerle düzenlenen saldırıda ölüler mezarlarından çıkarıldı.

Trump, yeni kulesini dikeceği şehir seçti

Trump Organization, Romanya’nın siyasi çalkantılarla sarsılan başkentinde lüks bir konut projesine imza atmaya hazırlanıyor. Trump Tower Bükreş’in tam yeri ve başlangıç tarihi belirsizliğini korurken, proje Amerikan yönetimiyle Avrupa arasında yaşanan demokrasi geriliminin gölgesinde duyuruldu.

İYİ Parti’den MSB’ye ’12 şehit’ soruları: ‘İstihbaratı teröristten mi aldınız?’

İYİ Partili Turhan Çömez, 6 Temmuz Pazar günü Irak’ın Pençe-Kilit harekât bölgesinde 12 askerin şehit olduğu olaya ilişkin soru işaretlerini TBMM gündemine getirdi. Çömez, “Mağaradaki aramanın PKK itirafçısı bir kadın teröristin vermiş olduğu bilgiler üzerine yapıldığı iddiaları doğru mu” diye sordu.

DEM’li Ahmet Türk’ün yurtdışı yasağı, ‘silah bırakma töreni’ için kaldırıldı

Son yerel seçimde üçüncü kez Mardin Büyükşehir Belediyesi’ni kazanan ve yine üçüncü kez yerine kayyum atanan Ahmet Türk’ün sekiz yıldır yurtdışı yasağının üç gün önce kaldırıldığı öğrenildi.

Almanya’ın F-35 hamlesi, Fransa ile gerilime neden oldu

11 Temmuz 2025 Cuma günü Politico’da yer alan habere göre, Almanya 15 adet ek F-35 savaş uçağı satın alma kararı aldı. Bu alımla birlikte, Almanya’nın toplam F-35 filosu 50 uçağa ulaşacak. Daha önce 85 adet yaşlanan Tornado savaş uçağının yerine 35 …

İsrail askerlerinden kan donduran itiraf: Filistinlileri video oyunu oynar gibi İHA’larla öldürüyoruz

İsrail askerleri, Filistinli sivilleri evlerini terk etmeye zorlamak ve evlerine geri dönmelerini engellemek amacıyla uzaktan kumanda edilen bomba yüklü İHA’larla hedef aldıklarını itiraf etti. Bir İsrail askeri Filistinlileri öldürmeyi video oyununa benzeterek, “Bu teknoloji, öldürmeyi çok daha steril hale getirdi. Ekranın ortasında bir artı işareti var ve bir video görüntüsü görüyorsunuz.” ifadelerini kullandı.