Son Dakika! Hindistan’dan Pakistan’a füze saldırısı

Hindistan Askeri Kuvvetleri Pakistan’ın 3 Bölgesine Füzeyle Saldırdı

Pakistan Devleti Askeri Sözcüsü tarafından yapılan açıklamaya göre, Hindistan askeri kuvvetleri Pakistan’ın 3 bölgesine sınır tartışması yaşadıkları füzelerle saldırdı.

Keşmir Bölgesinde Patlama Sesleri Duyuldu

Reuters’ın aktardığı bilgilere göre, Pakistan’ın Keşmir bölgesinde çok sayıda patlama sesi duyuldu. Pakistan, saldırılara karşılık vereceğini belirtti. Keşmir bölgesinin bir kısmı Hindistan’a aitken diğer kısmı Pakistan yönetiminde bulunuyor.

Turistlere Yönelik Saldırı

Yakın zamanda, Hindistan’ın turistik bir köyü olan Pahalgam’a turistlere silahlı saldırı gerçekleşti. En az dört silahlı saldırgan onlarca turiste ateş açtı. Hint polisi olayı “terör saldırısı” olarak nitelendirdi ve Hindistan basını bu saldırılardan Pakistan’ı doğrudan sorumlu tuttu.

Related Posts

Tarsus’ta Yeni Cami ve Kur’an Kursu Protokolü İmzalandı

Mersin Tarsus’ta hayırsever Mustafa Kaplan tarafından cami ve Kur’an kursu yapımı için protokol imzalandı.

Çin, Dijital Kalkınmada Öne Çıkıyor

Mehmet Bozkurt, Çin’in dijital kalkınmada kayda değer ilerlemeler kaydettiğini belirtti.

Kamu İşçileri İçin Zam Teklifi: Yüzde 24

Kamu işçileri için KÇP görüşmelerinde 2025’in ilk 6 ayı için yüzde 24 zam teklifi yapıldı.

Devrekani’de Samanlık Yangını

Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde çıkan yangında samanlık kullanılamaz hale geldi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın kayınvalidesi Hakk’a yürüdü

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın kayınvalidesi Zarife Çayır vefat etti. Çayır, bugün Zeytinburnu Merkez Efendi Cami’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Ayvalık Mezarlığı’na defnedilecek.

Şarkıcı Metin Işık ve oğlunun 46 yıl hapis cezası aldığı davada yeniden yargılama devam ediyor

Şarkıcı Metin Işık ve oğlu Mustafa Işık’ın hapis cezası ile cezalandırıldığı davada verilen karar Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi tarafından bozuldu. Bozma kararı ardından yapılan yeni yargılamada savcı mütalasını açıkladı.