Sarıkamış’ta Geniş Katılımlı İftar

AK Parti Sarıkamış İlçe Teşkilatı, Birlik ve Beraberlik İftarında Buluştu

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Gökcan’ın koordinatörlüğünde geniş katılımlı bir iftar yemeği düzenlendi. İlçe teşkilatı, kadın kolları, gençlik teşkilatı iftar programında bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanı Kenan Doğan, iftar programının teşkilatın birlik ve beraberliğini pekiştirdiğini belirterek, “Katılımdan anladığımız kadarıyla, insanlarımız bu tür organizasyonları gerçekten özlemiş. Biz de gönül birliğini sağlamlaştırmak için bu sofrada buluştuk” dedi.

AK Parti Sarıkamış Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Gökcan, iftar boyunca partililerle tek tek ilgilenerek yoğun katılımlarından dolayı teşekkür etti. Teşkilat üyeleri ve partililer, samimi ve sıcak bir atmosferde geçen iftar programının dayanışma ruhunu güçlendirdiğini ifade etti. – KARS

Related Posts

Eşi Merve’nin Icardi’ye yazdığı mesajı görünce Fenerbahçeli Kadir evi terk etti

Televizyon programına katılan evli bir çiftin arasına tuttukları futbol kulüpleri girdi.

HSK üyeliği için adaylar belli oldu

Hakimler Savcılar Kurulu’nun (HSK) görev süresi dolacak 5 üyenin yerine seçilecek ve TBMM Genel Kurulu’na sunulacak 15 aday, TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu’nda seçildi.

Plakalarda yeni dönem başlıyor: Değiştirmeyen sürücüler trafiğe çıkamayacak

Araç muayene işlemleri sırasında plaka üzerindeki harf ve rakamların okunmasını engelleyecek vidalara ilişkin sürpriz bir değişikliğe gidildi. Geçmişte yalnızca harf ve rakamlar arasında bulunan vidaların ‘ağır kusurlu’ sayıldığı muayene işlemlerinde artık, plaka üzerindeki vidaların tamamı muayeneden kalmak için yeterli sayılacak. Plakasında vida bulunan araçların muayeneden geçmesine ve trafiğe çıkmasına izin verilmeyecek.

HSK üyeliği için adaylar belli oldu: 3 katı aday belirlendi

TBMM Genel Kurulu’nun gelecek haftalarda seçeceği 5 HSK üyesi için adaylar belirlendi. Karma Komisyon seçilecek 5 üyenin üç katı adayı belirledi.

Son Dakika! Hindistan’dan Pakistan’a füze saldırısı

Son dakika gelişmesine göre, Hindistan, Pakistan’ın 3 bölgesine füzelerle saldırdı.

CHP, HSK seçimlerinden çekildi: “Yargıyı rakiplerinizi telef etmek için kullanacaksınız”

CHP, HSK seçimlerinden çekildi: “Yargıyı rakiplerinizi telef etmek için kullanacaksınız”