Özel hastanede bebeklere kötü muamele iddiası: İnceleme başlatıldı

İstanbul Özel Hastanesinde Şok İddialar Ortaya Atıldı!

İstanbul’da faaliyet gösteren bir özel hastanede çalışan doktor Ali Osman Önder, anne adaylarının erken doğum yapmaları için sosyal medya üzerinden video çektirildiğini iddia etti. Konuyla ilgili olarak Sağlık Bakanlığı soruşturma başlattı.

Yeniyüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde görev yapan doktor Emrah Ergün ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yeni doğan bebeklere kötü muamele yapıldığını öne sürdü.

Doktor, kadınların zorlanarak erken doğuma alındığını, sezaryenle doğum yapmaya zorlandıklarını ve bu duruma karşı çıktıklarında tehditlere maruz kaldıklarını ileri sürdü.

Sağlık Bakanlığı, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurarak, “Sosyal medyada bir özel sağlık kuruluşunda çalışan doktorun iddialarını içeren durum İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından titizlikle incelenmektedir. İdari ve hukuki süreçler devam etmektedir. Kamuoyuna duyurulur.” şeklinde açıklamada bulundu.

(SOSYAL MEDYA)

Related Posts

İran Şahı’nın oğlu Pehlevi rejimi devirme çağrısı yaptı: İran’ın kaçınılmaz sonu

İsrail-İran arasındaki çatışmalara sürekli yükselen gerilimi ve daha büyük hasar yaratan karşılıklı saldırılarla 7’nci gününe girdi. İki ülke saldırılarına ara vermeden devam ederken Japonya, ABD ve Avrupa ülkeleri İran’ın karşısında yer aldı. İran …

‘Mavi gömlekli’ diye başkasına saldıran çocuk çete üyesi çıktı!

Marmaray’da babanın darbedildiği olaydaki mavi gömlekli gence benzetilen kişi silahlı saldırıya uğradı. Saldırıyı gerçekleştiren 17 yaşındaki Y.B.D. ve ‘Daltonlar’ adlı grupla bağlantısı bulunduğunu söyledi.

Salyangozlar tarafından taşınan ölümcül parazit endişe yaratıyor!

Avustralya’nın doğu kıyısında, özellikle Sidney ve Brisbane’de, bahçelerde saklanan görünmez bir tehlike alarm veriyor. Salyangozlar ve sümüklü böcekler aracılığıyla yayılan ölümcül bir parazit, köpekler arasında ciddi enfeksiyonlara yol açıyor. Uzmanlar, bu sessiz tehdidin insanlara da bulaşabileceği konusunda uyarıyor.

İl başkanları yönetimi destekliyor, Kılıçdaroğlu tarafı ‘temiz’ beyanlarını yalanlıyor: CHP’de kurultay gerilimi

CHP’nin 81 il başkanı bugün Ankara’da toplanarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyonları ve kurultay sürecine dair yargı tartışmalarını değerlendirecek. Toplantı sonrası yönetime destek ve operasyonlara tepki içeren bir bildiri yayımlanması bekleniyor.

DEM Parti, TÜSİAD’ı ziyaret etti

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ve beraberindeki heyet, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’ni (TÜSİAD) ziyaret etti.

Monde: Nazi sembolleri kullanan yüzlerce Ukrayna Silahlı Kuvvetleri mensubu tespit ettik

Monde gazetesi, Nazi sembolleri kullanan 300’den fazla Ukrayna Silahlı Kuvvetleri mensubu tespit ettiklerini aktardı.