Niğde’de Tarihi Eser ve Uyuşturucu Operasyonu

Niğde’de Tarihi Eser ve Uyuşturucu Operasyonunda Tutuklanan 3 Kişi Var

Niğde’de jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda 10 şüpheli gözaltına alındı ve 3 kişi tutuklandı.

Niğde Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre; Bor Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, tarihi eser kaçakçılarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 4 şüpheli yakalanırken Roma dönemine ait olduğu düşünülen 3 bin 500 sikke ele geçirildi. Jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden, 3’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Diğer yandan Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda ise 6 şüpheli yakalandı. Jandarma tarafından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3’ü tutuklandı, diğer 3’ü ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Vali Cahit Çelik, operasyon görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşarak, “Operasyonu gerçekleştiren kahraman jandarma ekiplerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle” notunu düştü. – NİĞDE

Related Posts

Trump’tan sert hamle! 12 ülkeye ABD kapılarını tamamen kapattı

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, ilk başkanlık döneminde yoğun tartışmalara neden olan seyahat yasaklarına bir yenisini ekledi. Trump’ın imzaladığı ve pazartesi gece yarısından itibaren uygulanacak yeni başkanlık kararnamesiyle, 12 …

Parkinson’u yazıdan anlayan kalem

Amerikalı biliminsanları, Parkinson hastalığının erken belirtilerini yapay zekâ desteğiyle el hareketlerini analiz ederek ortaya çıkaran özel bir kalem geliştirdi.

Muharrem İnce, Ekrem İmamoğlu’nun notunu paylaştı

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, ziyaret ettiği tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun notunu paylaştı.

Netanyahu’nun koltuğu sallanıyor: Gazze’ye asker isterken, hükümeti düşebilir

İsrail’de koalisyon ortakları arasında yeniden kriz çıktı. Askerlik muafiyeti yasasının geçmemesi durumunda hükümetten çekileceğini açıklayan dini partiler, Netanyahu’yu köşeye sıkıştırdı. Muhalefet ise hükümetin düşmesi için önerge sundu.

Kolombiya Cumhurbaşkanı Petro’dan halk oylaması çıkışı

Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro, Senato tarafından reddedilen çalışma reformunu halk oylamasına sunmak için adım atacaklarını duyurdu.

Meteoroloji’den bayram için sürpriz hava tahmini: 3 şehre Afrika sıcaklığı geliyor

Kurban Bayramı hava durumu tahmini geldi. Bayram süresince hava durumu, özellikle Doğu Anadolu’da yağışlı, diğer bölgelerde ise genellikle açık olacak. İstanbul, Ankara ve İzmir’de bayram boyunca sıcak havalar bekleniyor.