Mühimmat fabrikasındaki patlama: 10 şüpheliden 3’ü tutuklandı

Balıkesir’de Patlama Sonucu 11 Kişi Hayatını Kaybetti, 3 Şüpheli Tutuklandı

Balıkesir’de faaliyet gösteren mühimmat fabrikasında 24 Aralık’ta meydana gelen ve 11 kişinin hayatını kaybettiği patlamayla ilgili olarak adliyeye sevk edilen 10 kişiden 3’ü tutuklandı.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, şirket müdür vekili-operasyon direktörü Cem Y, patlayıcı mesul müdürü Serkan B. ve iş sağlığı güvenliği müdür vekili Hulusi Yağız A tutuklanırken, mühimmat üretim müdürleri Erman G. ve Murat A adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Diğer 5 şüpheli ise savcılık sorgularının ardından salıverildi. Olayla ilgili yürütülen soruşturma devam ediyor.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

İran: UAEA ile işbirliğini askıya alan yasa hükümet için bağlayıcıdır

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Bekayi, İsrail ve ABD’nin saldırıları sonrasında Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) ile işbirliğinin her zamanki gibi devam edemeyeceğini, Meclisin UAEA ile işbirliğini durdurma kararının kendileri için bağlayıcı olduğunu belirtti.

CHP kurultayının iptali davası bugün görülüyor

Mutlak butlan isteminin damga vurduğu dava sürecinde Kılıçdaroğlu, “ilan edilirse geri dönerim” demişti, Özel ise “Allah kimseyi düşürmesin” diyerek yanıt vermişti.

3 gün sonra bu şartı yerine getirmeyen trafiğe çıkamayacak

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün yeni düzenlemesiyle, 1 Temmuz’dan itibaren 750 kilogram altı römorklar için noter tescili ve plaka alma zorunluluğu geliyor. Kurala uymayanlar trafiğe çıkamayacak ve denetimlerde cezai yaptırımlarla karşılaşacak.

İsrailli askerler katliamı itiraf etti: Gazze’de yardım arayan ölüm buluyor

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nde ‘yardım dağıtımı’ adı altında sivil Filistinlileri kasten öldürmesi artık İsrail medyasının da gündeminde. Haaretz gazetesine konuşan İsrailli askerler, yardım noktalarındaki silahsız kalabalıklara nasıl ateş açtıklarını anlattı.

Ferdi Zeyrek’in ardından Ege Belediyeler Birliği başkanı belli oldu

Ferdi Zeyrek’in ardından Ege Belediyeler Birliği başkanı belli oldu

Mansur Yavaş: Önceki genel başkanımız ve mevcut genel başkanımızın bir ve bütün durması en büyük arzumdur

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Önceki genel başkanımız, mevcut genel başkanımız ve tüm partililerin tek yumruk halinde bir ve bütün durması en büyük arzumdur, olması gerekendir. Aksi halde ben dâhil hiçbirimizin siyaset yapmasının bir anlamı kalmaz.” açıklamasında bulundu