Muğla’da korkunç son: Sobadan zehirlenen çiftten acı haber

Muğla Fethiye’de Karbonmonoksit Zehirlenmesi Sonucu Evli Çift Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan Yeni Mahalle 1214 Sokak’ta yaşayan Cemile ve Mehmet Başar çiftinden haber alamayan yakınları, durumu hemen 112 Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbarın ardından sağlık, itfaiye ve polis ekipleri derhal evlerine yönlendirildi. Ekipler, eve girdiklerinde maalesef çiftin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Yapılan incelemeler sonucunda çiftin karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlendi. Olay yerindeki çalışmaların ardından Cemile ve Mehmet Başar’ın cenazesi, Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Çiftin vefat haberini alan çocukları ve yakınları büyük bir üzüntü yaşadı. Karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu yaşanan bu acı olay, çevrede büyük bir şok etkisi yarattı.

Related Posts

Tarsus’ta Yeni Cami ve Kur’an Kursu Protokolü İmzalandı

Mersin Tarsus’ta hayırsever Mustafa Kaplan tarafından cami ve Kur’an kursu yapımı için protokol imzalandı.

Çin, Dijital Kalkınmada Öne Çıkıyor

Mehmet Bozkurt, Çin’in dijital kalkınmada kayda değer ilerlemeler kaydettiğini belirtti.

Kamu İşçileri İçin Zam Teklifi: Yüzde 24

Kamu işçileri için KÇP görüşmelerinde 2025’in ilk 6 ayı için yüzde 24 zam teklifi yapıldı.

Devrekani’de Samanlık Yangını

Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde çıkan yangında samanlık kullanılamaz hale geldi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın kayınvalidesi Hakk’a yürüdü

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın kayınvalidesi Zarife Çayır vefat etti. Çayır, bugün Zeytinburnu Merkez Efendi Cami’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Ayvalık Mezarlığı’na defnedilecek.

Şarkıcı Metin Işık ve oğlunun 46 yıl hapis cezası aldığı davada yeniden yargılama devam ediyor

Şarkıcı Metin Işık ve oğlu Mustafa Işık’ın hapis cezası ile cezalandırıldığı davada verilen karar Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi tarafından bozuldu. Bozma kararı ardından yapılan yeni yargılamada savcı mütalasını açıkladı.