MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’dan Sert Açıklama: “TÜSİAD ve CHP İlişkisi İbretlik”
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, CHP’nin öncülük ettiği bir kesimin, Türkiye ve dünyadaki gerçekleri bir kenara bırakarak suni gündemler oluşturduğunu belirtti. Yalçın, bu yaklaşımın halka uygulanan “psikolojik şiddet” olduğunu vurgulayarak, amacın toplumsal gerginliği artırmak olduğunu ifade etti.
Yalçın, CHP’nin içinde bulunduğu “prematüre cumhurbaşkanı adaylığı sancısı”nı da eleştirerek, CHP’nin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çağrısını anlamadığını söyledi. Ayrıca, TÜSİAD’ın CHP’ye destek vererek ülkeyi bölme çabasındaki rolünü de eleştirdi.
TÜSİAD’ın siyasete müdahale etme çabalarını boşa çıkaran Yalçın, TÜSİAD’ın Türk sanayisine değil siyasete odaklanması gerektiğini savundu. Yalçın, “Halkın refahını artırmak için neler yaptınız? Uçak mı ürettiniz? Gençleri teşvik ettiniz mi? Halkı düşünmek yerine siyasetle uğraşıyorsunuz.” dedi.
Yalçın, MHP olarak TÜSİAD’ın siyasete müdahale etmesine izin vermeyeceklerini ve CHP’nin manipülasyonlarına göz yummayacaklarını belirtti. Son olarak, barış ve kardeşlik adı altında bölücü faaliyetlere karşı olduklarını vurguladı.
More Stories
Güney Kore’de Köprü Çöktü: 4 Ölü, 6 Yaralı
Af yasası 2025 son durum: Yeni yargı paketinde kısmi af var mı, genel af çıkacak mı?
Beşiktaş’ta elektrik akımına kapılan Choko’dan haber var!