Karabük’te çifte cinayet: Yengesi ve kardeşini çocukların önünde katletti

Karabük’te Şirin Apartmanı’nda Şok Cinayet!

Olay Yeşil Mahalle Kavşak Sokak’ta bulunan 5 katlı Şirin Apartmanı’nın son katında meydana geldi. 29 yaşındaki Norooz Ahmedi adlı şahıs, henüz belirlenemeyen bir sebeple kardeşi Kurban Ali Ahmedi (25) ve yengesi Leeqa Azemi’yi (27) başlarından silahla vurarak öldürdü. Kurban Ali ve Leeqa olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayın ardından kaçan cinayet zanlısını polis takibe aldı. Zanlının Eskipazar ilçesinde bir ticari taksi kullanarak kaçtığı tespit edildi.

Zanlı, Karabük Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri Tarafından Yakalandı

Karabük’ten yola çıkan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlıyı kısa sürede bulup cinayet silahıyla birlikte gözaltına aldı. Cinayet zanlısı sağlık kontrolünden geçirilerek Cinayet Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Öte yandan, cinayetin gerçekleştiği evde hayatını kaybeden Kurban Ali Ahmedi ve Leeqa Azemi’nin 2 çocuğu olduğu ve zanlının da dahil olduğu toplamda 5 çocuğun evden alınarak polis ekipleri tarafından koruma altına alındığı belirlendi. Karabük Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Cansız bedenler ise Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu’na kaldırılarak otopsi için bekletiliyor.

Related Posts

Tarsus’ta Yeni Cami ve Kur’an Kursu Protokolü İmzalandı

Mersin Tarsus’ta hayırsever Mustafa Kaplan tarafından cami ve Kur’an kursu yapımı için protokol imzalandı.

Çin, Dijital Kalkınmada Öne Çıkıyor

Mehmet Bozkurt, Çin’in dijital kalkınmada kayda değer ilerlemeler kaydettiğini belirtti.

Kamu İşçileri İçin Zam Teklifi: Yüzde 24

Kamu işçileri için KÇP görüşmelerinde 2025’in ilk 6 ayı için yüzde 24 zam teklifi yapıldı.

Devrekani’de Samanlık Yangını

Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde çıkan yangında samanlık kullanılamaz hale geldi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın kayınvalidesi Hakk’a yürüdü

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın kayınvalidesi Zarife Çayır vefat etti. Çayır, bugün Zeytinburnu Merkez Efendi Cami’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Ayvalık Mezarlığı’na defnedilecek.

Şarkıcı Metin Işık ve oğlunun 46 yıl hapis cezası aldığı davada yeniden yargılama devam ediyor

Şarkıcı Metin Işık ve oğlu Mustafa Işık’ın hapis cezası ile cezalandırıldığı davada verilen karar Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi tarafından bozuldu. Bozma kararı ardından yapılan yeni yargılamada savcı mütalasını açıkladı.