Kahta’da Ramazan Çarşısı Etkinlikleri Coşkuyla Devam Ediyor

Adıyaman Kahta İlçe Belediyesi Ramazan Çarşısı Etkinlikleri Devam Ediyor

Adıyaman’ın Kahta ilçe Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Çarşısı etkinlikleri, çocuklar ve aileler için unutulmaz anlara sahne oluyor.

Bu akşam, Grup Ravza en güzel ilahileriyle dinleyicilere manevi bir atmosfer yaşattı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe, Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Gaffar Çelebi, MHP İlçe Başkanı Siraç Aslan, Kahta İlçe Müftüsü Süleyman Turul ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Mehmet Can Hallaç, etkinlik sırasında çarşı esnafıyla sohbet ederek hayırlı işler diledi. Ailelerle samimi bir ortamda bir araya gelen Başkan Hallaç, çocuklarla yakından ilgilenerek onların mutluluğuna ortak oldu.

Başkan Hallaç, “Kahta Belediyesi olarak, ramazanın manevi ruhunu hep birlikte yaşadığımız bu özel etkinliklerde siz değerli hemşehrilerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Ramazan Çarşısı’ndaki etkinliklerimiz her akşam saat 20:30’da başlıyor. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi. – ADIYAMAN

Related Posts

Eşi Merve’nin Icardi’ye yazdığı mesajı görünce Fenerbahçeli Kadir evi terk etti

Televizyon programına katılan evli bir çiftin arasına tuttukları futbol kulüpleri girdi.

HSK üyeliği için adaylar belli oldu

Hakimler Savcılar Kurulu’nun (HSK) görev süresi dolacak 5 üyenin yerine seçilecek ve TBMM Genel Kurulu’na sunulacak 15 aday, TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu’nda seçildi.

Plakalarda yeni dönem başlıyor: Değiştirmeyen sürücüler trafiğe çıkamayacak

Araç muayene işlemleri sırasında plaka üzerindeki harf ve rakamların okunmasını engelleyecek vidalara ilişkin sürpriz bir değişikliğe gidildi. Geçmişte yalnızca harf ve rakamlar arasında bulunan vidaların ‘ağır kusurlu’ sayıldığı muayene işlemlerinde artık, plaka üzerindeki vidaların tamamı muayeneden kalmak için yeterli sayılacak. Plakasında vida bulunan araçların muayeneden geçmesine ve trafiğe çıkmasına izin verilmeyecek.

HSK üyeliği için adaylar belli oldu: 3 katı aday belirlendi

TBMM Genel Kurulu’nun gelecek haftalarda seçeceği 5 HSK üyesi için adaylar belirlendi. Karma Komisyon seçilecek 5 üyenin üç katı adayı belirledi.

Son Dakika! Hindistan’dan Pakistan’a füze saldırısı

Son dakika gelişmesine göre, Hindistan, Pakistan’ın 3 bölgesine füzelerle saldırdı.

CHP, HSK seçimlerinden çekildi: “Yargıyı rakiplerinizi telef etmek için kullanacaksınız”

CHP, HSK seçimlerinden çekildi: “Yargıyı rakiplerinizi telef etmek için kullanacaksınız”