Güney Kore’de Köprü Çöktü: 4 Ölü, 6 Yaralı

Anseong’da Köprü Çöktü: 4 İşçi Hayatını Kaybetti

Güney Kore’nin başkenti Seul’ün 65 kilometre güneyinde bulunan Anseong’da, bir karayolu inşaat alanında bulunan köprüde yaşanan korkunç olayda 4-5 levha aniden çöktü. Salı günü yerel saatle 09.49’da meydana gelen bu acı olayda 4 işçi hayatını kaybederken, 6 işçi ise ağır yaralandı.

Olay yerine hemen müdahale eden ekipler, yaralılara ilk yardımı yaparken, kurtarma çalışmaları da hızla devam ediyor. Yetkililer, köprüde meydana gelen çökme hakkında detaylı bir inceleme başlattı ve olayın nedenleri üzerinde duruyor. Kamuoyuna açıklama yapan yetkililer, benzer bir trajedinin tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağını belirttiler.

Anseong’daki bu üzücü kaza, bölgedeki inşaat alanlarının güvenliği konusunda yeniden dikkatleri çekti. İnşaat sektöründe çalışan işçilerin güvenliği her zaman en ön planda olmalı ve gerekli önlemler titizlikle alınmalıdır. Kazada hayatını kaybeden işçilere Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Related Posts

TBB’den belediyelere 62 araç hibesi

Başkan Zeydan Karalar’ın konuşmasının ardından araç hibe edilen araçların temsili anahtarları belediye başkanlarına teslim edildi. Hibe edilen hizmet araçları Türkiye’nin dört bir yanına doğru yola çıktı.

Eski THK yöneticisinden orman yangınlarıyla ilgili çarpıcı açıklama

THK’ya kayyum atanması sonrasında görevden alınan eski THK Merkez Denetleme Kurulu Başkanı Bayram Duman Sözcü TV’de Damla Doğan Tuncel’in Detayına İnelim programında konuk oldu.

İran: UAEA ile işbirliğini askıya alan yasa hükümet için bağlayıcıdır

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Bekayi, İsrail ve ABD’nin saldırıları sonrasında Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) ile işbirliğinin her zamanki gibi devam edemeyeceğini, Meclisin UAEA ile işbirliğini durdurma kararının kendileri için bağlayıcı olduğunu belirtti.

CHP kurultayının iptali davası bugün görülüyor

Mutlak butlan isteminin damga vurduğu dava sürecinde Kılıçdaroğlu, “ilan edilirse geri dönerim” demişti, Özel ise “Allah kimseyi düşürmesin” diyerek yanıt vermişti.

3 gün sonra bu şartı yerine getirmeyen trafiğe çıkamayacak

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün yeni düzenlemesiyle, 1 Temmuz’dan itibaren 750 kilogram altı römorklar için noter tescili ve plaka alma zorunluluğu geliyor. Kurala uymayanlar trafiğe çıkamayacak ve denetimlerde cezai yaptırımlarla karşılaşacak.

İsrailli askerler katliamı itiraf etti: Gazze’de yardım arayan ölüm buluyor

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nde ‘yardım dağıtımı’ adı altında sivil Filistinlileri kasten öldürmesi artık İsrail medyasının da gündeminde. Haaretz gazetesine konuşan İsrailli askerler, yardım noktalarındaki silahsız kalabalıklara nasıl ateş açtıklarını anlattı.