Eve girmek için kadına ekmek ve süt götüren 2 dolandırıcılık şüphelisi suçüstü yakalandı

İzmir Bayraklı’da Polis Kılığında Dolandırıcılık Operasyonu!

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, kendisini polis ve savcı olarak tanıtarak 77 yaşındaki A.K. adlı kadını dolandırmaya çalışan 2 şüpheli polis tarafından suçüstü yakalandı. Olay, Fuat Edip Baksı Mahallesi 1620/10 sokakta yaşananlarla başladı. A.K., farklı numaralardan arandığını ve kendisine para istendiğini fark edince durumu hemen polise bildirdi.

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği, şikayet üzerine harekete geçerek A.K.’nın evine tedbir amaçlı ekipler gönderdi. Eve gelen F.K. (20) ve Y.T. (26), A.K.’ya süt ve ekmek getirdiklerini söyleyerek içeriye girmeye çalıştı. Ancak polis ekipleri şüphelileri suçüstü yakaladılar.

A.K., sorgulama sürecinde şüphelilerin taktiklerini anlattı. Şüphelilerin duvarı aşarak kapıya geldiklerini ve sürekli para istediklerini belirtti. Şu an hala devam eden soruşturma, dolandırıcıların başka mağdurlara da aynı yöntemle yaklaşmış olabileceği ihtimalini de göz önünde bulunduruyor. (Kaynak)


Günün Öne Çıkan Haberleri…

Related Posts

Şarkıcı Metin Işık ve oğlunun 46 yıl hapis cezası aldığı davada yeniden yargılama devam ediyor

Şarkıcı Metin Işık ve oğlu Mustafa Işık’ın hapis cezası ile cezalandırıldığı davada verilen karar Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi tarafından bozuldu. Bozma kararı ardından yapılan yeni yargılamada savcı mütalasını açıkladı.

AKP’nin kamp yaptığı otel Aziz İhsan Aktaş’ın ortağının çıktı!

AKP’nin Kızılcahamam kampına ev sahipliği yapan Eliz Otel’in, CHP’li belediyelere yönelik operasyonlarda adı geçen Aziz İhsan Aktaş’ın ortağı Gürkan Dölekli’ye ait olduğu öğrenildi.

Trump’ın beklemediği protesto: Podyuma çıktı, tribünler yuhaladı

FIFA Kulüpler Dünya Kupası finalinde sahneye çıkan ABD Başkanı Donald Trump, kupayı Chelsea’ye takdim ettiği törende yoğun protestoyla karşılaştı. Tribünlerdeki yuhalamalar, Trump’ın Jeffrey Epstein skandalındaki tavrından göçmen politikalarına kadar biriken toplumsal tepkileri gözler önüne serdi.

Suriye’de çatışma: Aşiretler arasında kurşun yağdı… ‘Ölü ve yaralı sayısı artabilir’

Suriye’nin Suveyda ilinde Dürzi ve Bedevi aşiretleri arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada, 37 kişinin öldüğü ve yaklaşık 100 kişinin yaralandığı bidirildi. Suriye ordusu, çatışmalara müdahale etmek için asker göndereceğini duyurdu.

2 yaşındaki Miraç’ın kahreden ölümü

Karaman’da 5’inci kattan düşen 2 yaşındaki Miraç bebek hayatını kaybetti.

Sakarya’nın gözde mekanlarından Maden Deresi’ndeki şelale kurudu

Sakarya’nın Kocaali ve Karasu ilçeleri arasında kalan Maden Deresi ve Şelalesi bölgede yağış azlığı nedeniyle kuraklık dönemi yaşıyor.