Denizli’de acı olay… Çocuklarını pencereden attı: Kendi sağ çıkamadı

Denizli’de Yangın Faciası: Anne 3 Çocuğunu Kurtardı, Kendi Hayatını Kaybetti

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, bir evde meydana gelen yangında Suriye uyruklu bir anne, dramatik bir şekilde bebeğini kurtarmış ancak hayatını kaybetmiştir. Yangının sobadan çıktığı değerlendirilmektedir.

Yangın, dün Hürriyet Mahallesi Yunus Emre Caddesi’nde bulunan 5 katlı bir binanın 4. katında meydana gelmiştir. 26 yaşındaki Esraa Alola adlı anne, evdeki 1 yaşındaki bebeği Ayan Jebbi’yi yangından kurtarmak için çaba göstermiş ve bunu başarmıştır. Ancak maalesef yoğun dumandan etkilenerek olay yerinde hayatını kaybetmiştir. Avuç içinde hafif yanıklar olan minik Ayan ise hastaneye kaldırılmıştır.

Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı incelemeler sonucunda, Esraa Alola’nın dumandan zehirlenerek hayatını kaybettiği tespit edilmiş ve savcılık soruşturma başlatmıştır. Yangının çıkış sebebiyle ilgili detaylı araştırmalar devam etmektedir.

Olayla ilgili olarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morgunda otopsi işlemi gerçekleştirilirken, soruşturmanın da sürdüğü belirtilmiştir.

Related Posts

İran: UAEA ile işbirliğini askıya alan yasa hükümet için bağlayıcıdır

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Bekayi, İsrail ve ABD’nin saldırıları sonrasında Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) ile işbirliğinin her zamanki gibi devam edemeyeceğini, Meclisin UAEA ile işbirliğini durdurma kararının kendileri için bağlayıcı olduğunu belirtti.

CHP kurultayının iptali davası bugün görülüyor

Mutlak butlan isteminin damga vurduğu dava sürecinde Kılıçdaroğlu, “ilan edilirse geri dönerim” demişti, Özel ise “Allah kimseyi düşürmesin” diyerek yanıt vermişti.

3 gün sonra bu şartı yerine getirmeyen trafiğe çıkamayacak

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün yeni düzenlemesiyle, 1 Temmuz’dan itibaren 750 kilogram altı römorklar için noter tescili ve plaka alma zorunluluğu geliyor. Kurala uymayanlar trafiğe çıkamayacak ve denetimlerde cezai yaptırımlarla karşılaşacak.

İsrailli askerler katliamı itiraf etti: Gazze’de yardım arayan ölüm buluyor

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nde ‘yardım dağıtımı’ adı altında sivil Filistinlileri kasten öldürmesi artık İsrail medyasının da gündeminde. Haaretz gazetesine konuşan İsrailli askerler, yardım noktalarındaki silahsız kalabalıklara nasıl ateş açtıklarını anlattı.

Ferdi Zeyrek’in ardından Ege Belediyeler Birliği başkanı belli oldu

Ferdi Zeyrek’in ardından Ege Belediyeler Birliği başkanı belli oldu

Mansur Yavaş: Önceki genel başkanımız ve mevcut genel başkanımızın bir ve bütün durması en büyük arzumdur

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Önceki genel başkanımız, mevcut genel başkanımız ve tüm partililerin tek yumruk halinde bir ve bütün durması en büyük arzumdur, olması gerekendir. Aksi halde ben dâhil hiçbirimizin siyaset yapmasının bir anlamı kalmaz.” açıklamasında bulundu