Beşiktaş’ta elektrik akımına kapılan Choko’dan haber var!

Elektrik Akımına Kapılan Köpek Sahibini Isırdı!

Olay, 22 Şubat Cumartesi günü öğle saatlerinde Akat Mahallesi’nde meydana geldi. Sahibinin yürüyüşe çıkardığı köpek kaçak nedeniyle elektrik akımına kapıldı. Bu sırada köpek sahibini ısırdı ve hafif yaralanmasına sebep oldu. Çevredekilerin yardımıyla olayın ciddiyeti hemen fark edildi.

Olay yerindeki vatandaşların müdahalesi ile akımdan kurtarılan köpek, kaldırımda yaşam mücadelesi verirken hemen bir araca alınarak veterinere götürüldü. Bu sırada çevrede bulunanlar olayı cep telefonlarıyla kayda aldılar.

Durumu İyileşen Köpeğin Adı Choko!

Choko isimli köpeğin sağlık durumunun iyi olduğu veteriner tarafından açıklandı. Elektrik kaçağı yapılan hattın tamir edilmesinin ardından çevredeki tehlike de ortadan kalkmış oldu.

Olay anını anlatan bir esnaf, “Köpek kaldırımdan geçerken bir anda elektrik akımına kapıldı. Biz sadece köpeğin acı sesini duyduk ve hemen yardıma koştuk. Veterinerin müdahalesiyle köpeğin hayatı kurtarıldı. Elektrik hattındaki sorun da ekipler tarafından giderildi” şeklinde konuştu.

Related Posts

Tarsus’ta Yeni Cami ve Kur’an Kursu Protokolü İmzalandı

Mersin Tarsus’ta hayırsever Mustafa Kaplan tarafından cami ve Kur’an kursu yapımı için protokol imzalandı.

Çin, Dijital Kalkınmada Öne Çıkıyor

Mehmet Bozkurt, Çin’in dijital kalkınmada kayda değer ilerlemeler kaydettiğini belirtti.

Kamu İşçileri İçin Zam Teklifi: Yüzde 24

Kamu işçileri için KÇP görüşmelerinde 2025’in ilk 6 ayı için yüzde 24 zam teklifi yapıldı.

Devrekani’de Samanlık Yangını

Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde çıkan yangında samanlık kullanılamaz hale geldi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın kayınvalidesi Hakk’a yürüdü

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın kayınvalidesi Zarife Çayır vefat etti. Çayır, bugün Zeytinburnu Merkez Efendi Cami’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Ayvalık Mezarlığı’na defnedilecek.

Şarkıcı Metin Işık ve oğlunun 46 yıl hapis cezası aldığı davada yeniden yargılama devam ediyor

Şarkıcı Metin Işık ve oğlu Mustafa Işık’ın hapis cezası ile cezalandırıldığı davada verilen karar Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi tarafından bozuldu. Bozma kararı ardından yapılan yeni yargılamada savcı mütalasını açıkladı.