Artvin’de silah kaçakçılığı operasyonu: 9 gözaltı

Artvin ve Trabzon’da Silah Kaçakçılığı Operasyonu Gerçekleştirildi

Artvin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Artvin ve Trabzon’da silah kaçakçılığı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Ekipler, silah kaçakçılığının önlenmesi amacıyla bölgede koordineli bir operasyon düzenledi. Artvin ve Trabzon’da bulunan 13 adrese eş zamanlı olarak baskınlar düzenlendi.

Operasyon sonucunda, 6 ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsız av tüfeği, 1 şarjör, 212 adet 9 milimetre çapında fişek ve 25 av tüfeği kartuşu ele geçirildi.

Olayla ilgili 9 şüpheli gözaltına alındı ve adli makamlara sevk edildi.

Related Posts

Kocaeli’de derede ölü bulunan polis memuru toprağa verildi

Kartepe’de derede cansız bedeni bulunan polis memuru Emre Bakal, toprağa verildi.

Özgür Özel, İmamoğlu’yla görüşmesi sonrası konuşuyor: Erdoğan ve yakınlarına ‘rahat olun’ dedi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, cezaevinde tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla görüşme yaptı. Özel, görüşmenin ardından cezaevi önünde basına açıklamalarda bulunuyor.

New York’ta polis memuru silahlı saldırıda yaralandı

New York’ta polis memuru silahlı saldırıda yaralandı. Bölge güvenlik çemberine alındı, çalışma başlatıldı.

Cezayir’de toprak kayması: 4 ölü

Cezayir’de meydana gelen toprak kaymasında 4 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Otoyolda feci kaza: Gelin ve kaynana öldü

Konya’nın Altınekin ilçesinde otomobilin, bir otomobil aynı yöne giden başka bir otomobile çarptı. Kazada Hatice Akıncı ve gelini Firdevs Akıncı hayatını kaybetti.

Beş turda da Cumhurbaşkanı seçemediler: Kosova’da seçim yine ertelendi

Kosova, Cumhurbaşkanını hala seçemedi. 9 Şubat’taki genel seçimin ardından bugün beşinci tur yapıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir