Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin karla mücadelesi sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı’da Karla Mücadele Ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı ilçesinde yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışının etkisiyle kapanan Ovacık Mahallesi yolu, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından açıldı.

Ovacık Mahallesi’nin Elmalı merkezine 54 km uzaklıkta olduğunu belirten Büyükşehir Belediyesi Elmalı İlçe Hizmet Müdürü Bilal Kasap, “Yüksek kesimlere 50 cm kar yağışı oldu. 2 gündür yol kapalıydı. Bölgede elektrik olmadığı için mağduriyetler artmıştı. Muhtarımızın çağrısı üzerine ekiplerimiz 20 km’lik yolu açarak mahalle sakinlerine ulaşmayı başardı.” şeklinde konuştu.

Elmalı Ovacık Mahalle Muhtarı Osman Ak, yolun kapalı olmasından dolayı merkeze gidemediklerini ve ihtiyaçlarını karşılayamadıklarını belirtirken, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Ekipler geldi, yolumuzu açtılar. Büyükşehir Belediyesi her türlü hava şartlarında yanımızda olacak.” dedi.

Mahalle sakinlerinden Sıdıka Çetin ise mağduriyetlerini gideren Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne minnettar olduklarını ifade etti.

Related Posts

Kuveyt ve Umman, İran’daki vatandaşlarını tahliye ediyor

Kuveyt, devam eden İsrail saldırıları nedeniyle İran’dan tahliye edilen vatandaşlarının ilk grubunun ülkeye ulaştığını duyururken Umman da vatandaşlarının tahliyesinin 5. aşamasının tamamlandığını bildirdi.

Özgür Özel Selim İmamoğlu iddialarına ateş püskürdü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran’a yapılanın adı haydutluktur

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İsrail’in Gazze, Lübnan, Yemen, Suriye ve son olarak İran’a gerçekleştirdiği saldırıların tanım ve tarifi haydutluktur” diye konuştu.

İran’da korkutan deprem

İsrail ile çatışma halinde olan İran’ın başkenti Tahran’da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturması: Mustafa Keleş ile Murat Keleş tutuklandı

İBB’nin görevinden uzaklaştırılan tutuklu Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İBB’ye yönelik yürütülen ‘yolsuzluk’ soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş’in oğlu Mustafa Keleş ile yeğeni Murat Keleş, tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilmişti. Mustafa Keleş ve Murat Keleş’in ‘örgüt üyeliği’ gerekçesiyle tutuklandığı bildirildi.

İsrail-İran çatışmaları 8. gününde! Putin: 3. Dünya Savaşı ihtimali artıyor

13 Haziran’da İsrail’in İran’ı hedef alan saldırıların ardından iki arasındaki çatışmalar 8. gününe girdi. Çok sayıda İranlı bilim insanının ve üst düzey komutanın hayatını kaybettiği çatışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Vladimir Putin, 3 …