AKP’li Savcı Sayan’ın isimsiz ifşaatları ortalığı karıştırdı

AKP’li Eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’dan Şok İddialar!

Eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda isim vermeden önemli iddialarda bulundu. Sayan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığını kullanarak işlerini halleden bir siyasetçi ve iş insanından bahsetti.

Sayan, söz konusu kişinin PKK ve FETÖ’yü yönettiğini, CHP’yi şekillendirmeye çalıştığını ve AKP’yi kendi malı gibi yönetmeye kalkıştığını iddia etti.

‘Devlet Arazi ve İşlerine Karışıyor!’

Ayrıca, bu kişinin Erdoğan’a düşman iş insanları ve siyasetçilerle iş birliği yaptığını, medya ve büyük şirketlerin el değiştirmesinde etkin rol oynadığını, devlet arazilerine müdahale ettiğini ve yurt içi – yurt dışı tüm karlı işlerde yer aldığını öne sürdü.

‘Gerçek Yüzünü Gösteriyor!’

Yaptığı paylaşımda, “Hiçbir şey vermeden büyük şirketlerde %50 ortak oluyorsun” diyen Sayan, söz konusu kişinin Cumhurbaşkanı’nın yanında saygılı görünürken, arkasından dedikodu yaptığını iddia etti.

‘100 Numaralı Siyasetçi’

Sayan, açıklamasını “Sen ne tür bir karaktere sahipsin? Bunu nasıl başarabiliyorsun? Bence senin karakterin ders kitaplarında okutulmalı. Lakabın 100 numaralı siyasetçi ve iş adamı olmalı. Bu ülke senin gibi insanlardan çok çekti. Bu gidişle çekmeye de devam edecek. ALLAH seni cezalandırsın” sözleriyle tamamladı.

Yapılan bu paylaşım sosyal medyada büyük tartışmalara yol açarken, hedef alınan kişinin kim olduğu merak konusu oldu.

Related Posts

Seul metrosunda kundaklama girişimi: Yolcular tahliye edildi

Güney Kore’nin başkenti Seul’de bir metro vagonunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü. Olayın, 60 ila 70 yaşlarında olduğu belirtilen bir erkeğin gerçekleştirdiği kundaklama girişimi sonucu meydana geldiği bildirildi …

Adana’da sır ölüm: Eşi ve çocukları gözaltına alındı

Adana’da bir kişi uyuduğu odada tabancayla başından vurularak öldürülmüş halde bulundu. Olayda anne ve 2 çocuğu gözaltına alındı.

İsim vermedi, ateş püskürdü… Kılıçdaroğlu ‘kurultay’ sessizliğini bozdu: ‘Sizden korkan sizden namerttir!’

CHP’nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “kurultay” tartışmalarına ilişkin açıklama yaptı, hakkındaki iddiaları sert bir dille yalanladı. “Beni elektrik direğine asmakla tehdit edenler de var, silahla vurulmamı isteyenler de” diyen Kılıçdaroğlu, “Beni yakacaklara, taşlatacaklara, bir adım attırmayacaklara ve lamalara söylüyorum: Sizden korkan sizden namerttir” ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı alay konusu oldu: Trump, ‘her zaman geri adım attığını’ duyunca küplere bindi

Trump’ın ticaret kararlarına yönelik “Trump always chickens out” yani “Trump her zaman geri adım atar” ifadesi, Wall Street’te dalga konusu oldu. ‘TACO’ kısaltmasıyla simgeleşen eleştiri Başkan’ı öfkelendirdi. Oval Ofis’te gazeteciye sert tepki veren Trump, sosyal medyada da “Bay Nazik Adam olmak buraya kadarmış” diyerek rest çekti.

İlahiyatçı Mustafa Öztürk’ten ‘uygun olmayan eserleri’ imha yetkisi teklifine tepki: Madem öyle, ben de mealimi yakıyorum

İlahiyatçı Mustafa Öztürk’ten ‘uygun olmayan eserleri’ imha yetkisi teklifine tepki: Madem öyle, ben de mealimi yakıyorum

Karar yazarından ‘seçim’ tahmini: AKP, 2027’nin sonbaharında gerçekleştirmek istiyor

Karar yazarından ‘seçim’ tahmini: AKP, 2027’nin sonbaharında gerçekleştirmek istiyor