Akaryakıta büyük zam geliyor

Akaryakıta Büyük Zam Geliyor!

Motorin ve benzin fiyatlarına rekor düzeyde zam yapılmaya hazırlanıyor. Motorin litre fiyatında 2,34 TL’lik bir artış beklenirken, benzinin litre fiyatı da 1,56 TL artacak. Dağıtım şirketleri, 16 Ocak gece yarısından itibaren geçerli olacak yeni fiyatları belirledi. Ayrıca LPG fiyatlarına da yakın bir zam yapılması bekleniyor.

Motorin ve Benzin Fiyatları Seviye Atlayacak!

Son dakika haberine göre, motorin litre fiyatı 2.34 TL artarak 50 TL sınırına dayanacak. Benzin fiyatları da 1,56 TL artışla yeni bir seviyeye yükselecek. Zamlı tarife, herhangi bir değişiklik olmazsa 16 Ocak Perşembe günü saat 00.01’den itibaren geçerli olacak.

Petrol ana dağıtım firmaları, Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş. (TÜPRAŞ) ve SOCAR iştiraki STAR Rafineri’nin yeni fiyatlar için çalışmalara başladığını belirtiyor.

Uzmanlar, petrol fiyatlarında anlık bir düşüş olmazsa ve hükümet tarafından müdahale edilmezse, zamların hemen pompalara yansıtılacağını öngörüyor. Yakın zamanda LPG fiyatlarına da zam yapılması bekleniyor.

Related Posts

AJet’in Suriye uçuşları başladı!

AJet, Suriye’nin Şam kentine ilk uçuşunu gerçekleştirdi.

En havalı Türk kadın milyarder

İş dünyası dergisi Forbes’ın ‘kendi servetini yaratan kadınlar’ın bu yılki listesinde Sierra Nevada Corporation’ın (SNC) Başkanı ve çoğunluk hissedarı Eren Özmen de yer aldı.

Çanakkale’nin çay bardağına sığmayan kirazları yurt dışına gönderiliyor

Türkiye’nin önemli meyve üretim merkezlerinden Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde üreticiler, “Lapseki devi” olarak bilinen kirazı ihraç ederek ülke ekonomisine katkı sağlıyor.

Kamu çalışanlarına kötü haber! SGK uzmanı kara tabloyu açıkladı

600 bin kamu işçisinin gözü kulağı yapılacak zamda. Hükümet ikinci teklifinde ilk 6 ay için yüzde 17, ikinci altı ay için de yüzde 10 teklifinde bulundu. Kamu işçileri teklife tepkili.

Ulaştırmayla 1 trilyon dolar ‘itici güç!’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, iktidarları döneminde ulaştırma ve haberleşme altyapısına 300 milyar dolar yatırım yaptıklarını ve bunun üretime etkisinin 1 trilyon doları aştığını dile getirerek, “Ulaştırma yatırımları ekonomimizin itici gücü haline geldi” dedi.

35 dereceye varan sıcakta ekmek parası!

Erzincan’da Doğu ve Güneydoğu illerinden gelen mevsimlik tarım işçileri, 35 dereceye varan sıcaklara rağmen tarlada çalışarak aile bütçelerine katkı sağlıyorlar. Erzincan merkeze bağlı köylerde, şeker pancarı tarlalarında çalışan mevsimlik tarım …