IFTEX 2025: Filtrasyon Sektörü İstanbul’da Buluşuyor

IFTEX 2025 Filtre Fuarı, Sektörü Buluşturacak

SÜRDÜRÜLEBİLİR üretim hattının yeni lideri olan filtrasyon sektörü, 28-30 Ağustos tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek olan IFTEX 2025 fuarında bir araya gelecek. ‘Sürdürülebilir Yaşam İçin Temiz Çözümler’ temasıyla düzenlenecek olan bu fuara 15’ten fazla ülkeden sektör profesyonelleri katılacak. Şirketler, karbon ayak izini azaltan çözümlerini, geri dönüştürülebilir malzemelerle geliştirilmiş ürünlerini ve enerji verimliliği sağlayan teknolojilerini sergileyecekler. Aynı zamanda Türkiye’nin filtrasyon sektöründeki mühendislik gücü ve üretim kapasitesi de fuar kapsamında tanıtılacak.

Filtrasyon Sektörü, IFTEX 2025 ile Bir Araya Geliyor

Türkiye, filtrasyon sektöründe bir buluşmaya ev sahipliği yapacak. 28-30 Ağustos 2025 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan IFTEX 2025 Fuarı, Avrupa, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Asya’dan 15’ten fazla ülkeden sektör profesyonellerini bir araya getirecek. Fuar, ‘Sürdürülebilir Yaşam İçin Temiz Çözümler’ temasıyla gerçekleştirilecek ve katılımcılar, karbon ayak izini azaltan çözümlerini, geri dönüştürülebilir malzemelerle geliştirilmiş ürünlerini ve enerji verimliliği sağlayan teknolojilerini sergileyecekler.

  • TÜRKİYE’NİN FİLTRASYON SEKTÖRÜNDEKİ MÜHENDİSLİK GÜCÜNÜ VE ÜRETİM KAPASİTESİNİ GÖSTERECEK

Uluslararası etkinlik ve sergi organizasyonu şirketi B2B Fairs’ın Genel Müdürü Barış Salur, fuarla ilgili yaptığı açıklamada, “Organize ettiğimiz IFTEX 2025, dünyanın çeşitli yerlerinden sektör profesyonellerini buluşturacak önemli bir fuar olacak. Türkiye’nin filtrasyon sektöründeki mühendislik gücünü ve üretim kapasitesini sergileyen fuarımız, yeni nesil filtre çözümleriyle sektördeki inovasyon potansiyelini ortaya koyacak. Bu platform, sektördeki gelişmeleri uluslararası arenaya taşıyacak” dedi.

“Sürdürülebilir Yaşam İçin Temiz Çözümler” temasıyla düzenlenecek olan IFTEX 2025 Fuarı’nda otomotiv, sağlık, gıda & içecek, enerji, petrokimya ve bina teknolojileri gibi endüstriyel alanlarda kullanılan yüksek performanslı filtrasyon sistemleri öne çıkacak. Katılımcılar, yeni malzeme teknolojileri, akıllı sensörlü sistemler ve düşük karbon ayak izine sahip üretim süreçleri hakkında bilgi edinecekler.

Fuar, Sektöre İvme Kazandıracak

B2B Fairs Genel Müdürü Barış Salur, fuarın sektöre ticari işbirlikleri ve yeni teknolojilerin transferi açısından önemli bir ivme katacağını belirtti. IFTEX 2025’in Türk üreticilerle global şirketleri buluşturarak ihracatı artırmaya, marka bilinirliğini yükseltmeye ve rekabetçiliği güçlendirmeye yardımcı olacağını söyledi. Ayrıca, sektördeki standartların yükseltilmesi ve sürdürülebilir üretim yaklaşımlarının benimsenmesi için farkındalık yaratmayı hedeflediklerini vurguladı.

Fuarda en önemli mesajın ‘SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE ÇEVRE DOSTU ÜRETİM’ olacağını belirten Salur, filtrasyon sektöründe İstanbul’u bölgesel bir merkez haline getirme ve sektörü her yıl büyüyen bir platform haline dönüştürme hedefinde olduklarını aktardı. Katılımcıların, sürdürülebilir ve çevre dostu uygulamaları deneyimleyerek filtrasyonun hem endüstriyel bir ihtiyaç hem de çevresel bir sorumluluk olduğunu anlamalarını sağlayacaklarını belirtti.

Related Posts

Altan Öymen’e veda ederken… Hürriyet yazarı kaleme aldı: Hep Baykal engelledi… Kurultay davası detayı

Hürriyet yazarı Yalçın Bayer bugün ki yazısında Altan Öymen’in vefatının ardından “Baykal, Öymen’e hiç fırsat vermedi” başlıklı bir yazı kaleme aldı. Bayer yazısında, Deniz Baykal’ın Altan Öymen’in başkanlıktan düşürmesiyle nasıl parti içinde engel olduğunu anlattı.

“Gerçekler gizleniyor”: 179 kişinin öldüğü faciada suçlu pilot mu?

Güney Kore tarihindeki en ölümcül uçak kazasında, havalimanındaki beton bariyeri gözardı eden rapora aileler tepki gösteriyor.

İran Dışişleri Sözcüsü: ABD ile görüşme planımız yok

Dışişleri Sözcüsü Bekayi, Avrupa ile müzakerelere açık olduklarını ancak ABD ile temas gibi bir planları olmadığını aktardı

Şırnak’ta Kaçakçılıkla Mücadele: 9.9 Milyon TL Değerinde Malzeme Ele Geçirildi

Şırnak’ta yapılan operasyonlarda 23 kaçakçılık olayı ortaya çıkarıldı, 26 şüpheliye işlem yapıldı.

Güney Kore’de Sel Felaketi: 18 Ölü

Güney Kore’de sel ve toprak kaymalarında 18 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi kayıp.

Şile Belediye Meclisi’nde seçim yapıldı; başkanvekili belli oldu

Şile Belediye Meclisi’nde seçim yapıldı; başkanvekili belli oldu