20 yıldır komadaydı: Suudi Arabistanlı Prens Velid vefat etti

Prens Velid 20 Yıl Sonra Hayatını Kaybetti

Suudi Arabistan’ın resmi haber ajansı SPA’ya göre, “uyuyan prens” olarak bilinen ve 20 yıldır komada olan Prens Velid hayatını kaybetti. Prens Velid, 1990 yılında doğmuş ve Harp Okulu’nda eğitim görürken 2005 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu ağır beyin hasarı almış ve komaya girmişti.

Related Posts

Bakü’den Erivan’a barış anlaşması için “paraflama” önerisi

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri, Ermenistan’la görüşmelere işaret ederek, “Azerbaycan geçici araç olarak anlaşma metninin paraflanması önerisini getirdi” dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Türkiye her daim Kıbrıs Türkü’nün yanında

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 51’inci yıl dönümünü paylaştığı mesajla kutladı. Yılmaz, “Anavatan ve garantör Türkiye, her daim Ada’nın eşit sahibi Kıbrıs Türkü’nün yanındadır. Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar’ın iki devletli çözüm vizyonuna desteğimiz tamdır” dedi.

Türkiye’de güzel şeyler de oluyor

İstanbul’da dik bir yokuştan inemeyen kağıt toplayıcısını fark eden Yunus polisi, kağıt toplayıcısına yardım ederek yokuştan inmesini sağladı.

Dev maçta yere yığıldı bir daha kalkamadı: “Üst üste acımasız yumruklar”

Boks dünyanın iki devinin karşı karşıya geldiği maçta Wembley Stadyumu tarihi anlara şahitlik etti.

Kuzey Kanalı’nı geçen ilk Türk kadın

Ultra maraton yüzücüsü Bengisu Avcı, Oceans Seven parkurunun en zorlu etaplarından biri olan 41,2 km’lik Kuzey Kanalı’nı 13 derece suda 10 saat 48 saniyede geçerek Türk bayrağını İskoçya’da dalgalandırdı. Okyanus Yedilisi’nde 6 etabı geçen ilk Türk oldu.

Drift Yapan Sürücüye Rekor Ceza

Mersin’de drift yapan B.H.’ye 46 bin 392 TL ceza kesildi ve sürücü belgesine el konuldu.