Esenyurt’ta 16 yaşındaki kızının gözü önünde eşini katletti

İstanbul Esenyurt’ta Ahmet Başak, eşi Ayşegül Başak’ı (31) 16 yaşındaki kızının gözü önünde bıçaklayarak öldürdü. Kızın babasına engel olmaya çalıştığı öğrenilirken Ahmet Başak, gözaltına alındı.

Olay, dün akşam saatlerinde Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi’nde bulunan bir sitede meydana geldi. Bir süredir aralarında sorun olan çift, tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında Ahmet Başak, eşi Ayşegül Başak’a bıçakla saldırdı. O sırada evde bulunan 16 yaşındaki kızları sesleri duyunca anne ve babasının yanına gitti. Babasının annesine bıçakla saldırdığını gören genç kız, araya girerek engel olmaya çalıştı ancak başaramadı. Sesler üzerine aynı sitede oturan komşular polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ayşegül Başak’ı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Şüpheli ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Hastaneye kaldırılan Ayşegül Başak, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Related Posts

‘Meyhane ağzı’ diyerek hedef aldı… Erdoğan’dan Özgür Özel’e ‘seçim tarihi’ yanıtı: ‘Bu süreyi sonuna kadar kullanacağız’

Partisinin grup toplantısında konuşan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel’in erken seçim çağrısına yanıt verdi, “Millet en son seçimde ülkeyi 5 yıl yönetme görevi verdi; bu süreyi sonuna kadar kullanacağız. Seçim 2028’de yapılacak Bay Özgür” dedi. “Süreç” mesajı da veren Erdoğan, “Önümüzdeki günlerde olumlu haberler alacağız” diye konuştu. Erdoğan, operasyonlar üzerinden CHP’yi de hedef aldı.

Erdoğan’dan Terörsüz Türkiye mesajı: ‘Önümüzdeki günlerde olumlu haberlerin alınacağı bir evreye giriyoruz’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Terörsüz Türkiye sürecine dair bir mesaj verdi ve “Önümüzdeki günlerde olumlu haberlerin alınacağı bir evreye giriyoruz” dedi.

BASKİ’ye 6.6 milyon TL ceza

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde arıtılmamış kentsel atık suyu denize deşarj ettiği belirlenen BASKİ’ye, Çevre Bakanlığı tarafından 6 milyon 687 bin TL para cezası kesildi.

50 liralık evler peynir ekmek gibi sattı: Komşu köylere de sıçradı

Terk edilmiş köylere canlılık getirmek için başlatılan “1 Euroluk Ev” projesi, kısa sürede beklenmedik ekonomik başarılar yakaladı. İtalyanların dünya çapında ilgi gören projesi, alanını genişletiyor.

Trump’ın olay yaratacak ses kayıtları ortaya çıktı: 2 ülkeyi ‘bombalamakla’ tehdit etti

ABD Başkanı Donald Trump’ın geçen yıl seçim kampanyasına bağışta bulunanlarla düzenlediği özel toplantılarda, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i Ukrayna’ya saldırmaktan caydırmak için Moskova’yı bombalamakla tehdit ettiğini söylediği ileri sürüldü …

Gelecek Partisi’nden itiraf: ‘Allah affetsin, kandırıldık’

CHP listesinden Gelecek Partili olarak seçilen ancak AKP’ye geçen Serap Yazıcı Özbudun’a yönelik tepkiler sürerken bir açıklama da Gelecek Partisi’nden geldi.