Çeşme’ye ilk kez doğalgaz verildi

Çeşme’de Doğal Gaz Çalışmaları Başladı!

Çeşme’de, İzmirGaz ve Çeşme Belediyesi iş birliği ile yürütülen doğal gaz çalışmaları kapsamında heyecan verici bir gelişme yaşandı. 23 Ekim tarihinde başlayan çalışmalar kapsamında, toplam 10 kilometrelik doğal gaz hattı tamamlandı ve Musalla Mahallesi’ndeki evlere doğal gaz verilmeye başlandı.

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, seçim döneminde verdiği sözlerden birini daha yerine getirmenin gururunu yaşadığını belirtti. Denizli, “Çeşme’nin ilk kadın belediye başkanı olarak Çeşme’ye doğal gazı getireceğimiz sözünü vermiştim. Bugün Musalla Mahallemizde Çeşme’nin en önemli alt yapı yatırımlarından birini hayata geçmesine vesile olmanın tarifsiz gururunu yaşıyoruz. Seçilmemiz üzerinden daha 1 yıl geçmeden verdiğimiz sözlerden birini daha yerine getirmenin mutluluğu paha biçilemez” ifadelerini kullandı.

‘Musalla Mahallesi’ne 50 Milyonluk Yatırım’

Denizli, İzmirGaz ile uyumlu bir süreç yönetmek adına çok sayıda toplantı yaptıklarını ve yerel yönetim olarak vatandaşların hizmetten en hızlı şekilde faydalanabilmesi için gerekli ekip ve ekipman desteklerini sağladıklarını açıkladı. Denizli, “Kurumların ortak çalışması” adını verdikleri bu süreçte, İzmirGaz’ın 10 kilometrelik doğal gaz hattı döşediğini belirtti. Musalla Mahallesi’nde doğal gaz abonmanlıklarını tamamlayan komşuların evlerine doğal gazın ulaştığını söyleyen Denizli, bu süreçte yapılan yol çalışmaları hakkında da detaylar verdi.

Denizli, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ben Çeşme Belediye Başkanıyım, parti gözetmeden herkesin belediye başkanıyım. Bütün yurttaşlarımızla birlikte sahada, sokakta belediyede; el ele, kol kola, kucak kucağayım. Hizmetin partisi olmaz.”

Törenin ardından Denizli, Musalla Mahallesi Muhtarı ile birlikte doğal gazın verildiği ilk evi ziyaret ederek, ev sahipleriyle sohbet etti ve doğal gaz kombisini açtı.

Related Posts

‘Meyhane ağzı’ diyerek hedef aldı… Erdoğan’dan Özgür Özel’e ‘seçim tarihi’ yanıtı: ‘Bu süreyi sonuna kadar kullanacağız’

Partisinin grup toplantısında konuşan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel’in erken seçim çağrısına yanıt verdi, “Millet en son seçimde ülkeyi 5 yıl yönetme görevi verdi; bu süreyi sonuna kadar kullanacağız. Seçim 2028’de yapılacak Bay Özgür” dedi. “Süreç” mesajı da veren Erdoğan, “Önümüzdeki günlerde olumlu haberler alacağız” diye konuştu. Erdoğan, operasyonlar üzerinden CHP’yi de hedef aldı.

Erdoğan’dan Terörsüz Türkiye mesajı: ‘Önümüzdeki günlerde olumlu haberlerin alınacağı bir evreye giriyoruz’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Terörsüz Türkiye sürecine dair bir mesaj verdi ve “Önümüzdeki günlerde olumlu haberlerin alınacağı bir evreye giriyoruz” dedi.

BASKİ’ye 6.6 milyon TL ceza

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde arıtılmamış kentsel atık suyu denize deşarj ettiği belirlenen BASKİ’ye, Çevre Bakanlığı tarafından 6 milyon 687 bin TL para cezası kesildi.

50 liralık evler peynir ekmek gibi sattı: Komşu köylere de sıçradı

Terk edilmiş köylere canlılık getirmek için başlatılan “1 Euroluk Ev” projesi, kısa sürede beklenmedik ekonomik başarılar yakaladı. İtalyanların dünya çapında ilgi gören projesi, alanını genişletiyor.

Trump’ın olay yaratacak ses kayıtları ortaya çıktı: 2 ülkeyi ‘bombalamakla’ tehdit etti

ABD Başkanı Donald Trump’ın geçen yıl seçim kampanyasına bağışta bulunanlarla düzenlediği özel toplantılarda, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i Ukrayna’ya saldırmaktan caydırmak için Moskova’yı bombalamakla tehdit ettiğini söylediği ileri sürüldü …

Gelecek Partisi’nden itiraf: ‘Allah affetsin, kandırıldık’

CHP listesinden Gelecek Partili olarak seçilen ancak AKP’ye geçen Serap Yazıcı Özbudun’a yönelik tepkiler sürerken bir açıklama da Gelecek Partisi’nden geldi.