Türkiye’nin 4. büyük AVM’si satılıyor: Yeni sahibi belli oldu

Marmara Forum, 250 Milyon Euro Karşılığında Satılıyor

İstanbul’un en büyük AVM’lerinden biri olan Marmara Forum’un, 250 milyon euro karşılığında satılacağı belirtildi. Mehmet Gezer ve ortakları ile yapılan görüşmelerin son aşamaya geldiği ve anlaşmanın sağlanması durumunda AVM’nin yeni sahibinin Artaş Grubu olacağı açıklandı.

Geçtiğimiz yıl konkordato kararı verilen 9 dev AVM arasında Marmara Forum ve Forum İstanbul’un da yer aldığı biliniyor. Devam eden süreçte mali sıkıntılar yaşayan alışveriş merkezlerinin yüzde 40’ı, LC Waikiki’nin büyük ortağı Küçük Ailesi’ne satılmıştı.

Marmara Forum, Türkiye’nin en büyük 4. AVM’si olması sebebiyle satış işlemlerinin dışında tutuluyordu. Ancak, Artaş Grubu’nun bu dev AVM’yi satın alma konusunda son aşamaya geldiği öğrenildi.

Patronlar Dünyası’nın haberine göre, Mehmet Gezer, Forum AVM’lerin satışında Küçük Ailesi ile anlaşmıştı ve şimdi de Marmara Forum’un satışı için Artaş Grubu ile görüşmelere yakın olduğu belirtiliyor.

Son aşamada yapılan görüşmelerde, satış rakamının 250 milyon Euro seviyesinde olduğu bildirildi.


Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – İsveç’te Kur’an-ı Kerim yakmıştı: Salwan Momika canlı yayında öldürüldü

TIKLAYIN – Kulis | CHP’de ön seçim krizi: İmamoğlu tam destek verdi, Yavaş beklemede

TIKLAYIN – Antalya’da eski güreşçiyi öldüren ve başka bir güreşçiyi yaralayanlara ceza yağdı

TIKLAYIN – Dubai’de seks yaptığı için hapis cezasına çarptırılan İngiliz genç, af bekliyor

TIKLAYIN – AKP kurucularından Hüseyin Çelik: Mazlumlar zalim oldu; kendi militan yargımızı oluşturduk, 15 Temmuz yargısı giyotin gibi çalışıyor

TIKLAYIN – Suriye’de ismini Devlet Bahçeli’nin koyduğu yeni parti kuruluyor; hazırlanan logo ne anlama geliyor?

Related Posts

Merkez Bankası’nın rezervleri açıklandı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri, 27 Haziran haftasında bir önceki haftaya göre 1 milyar 287 milyon dolar azalışla 154 milyar 411 milyon dolara indi.

CHP’li vekil Meclis gündemine taşıdı! “Çin tuzu yasaklansın”

CHP Niğde Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı konuşmada, gıda ürünlerindeki sağlık riskleri, tarım zehirlerinin kullanımı ve denetim yetersizlikleri üzerine önemli …

Şanlıurfa Karaköprü’de afet konutları tamamlandı: Dışarıdan 10 daire verseler yine de buradan ayrılmam

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen 2 bin 738 konutun yapımı tamamlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, hak sahibi Ayşe Elman’ın “Dışarıdan 10 daire verseler, yine de buradan ayrılmam” sözünü alıntılayarak, “Bu güvenin adı: TOKİ. Şanlıurfa Karaköprü’deki 2 bin 738 yuvamızda hayat yeniden başladı. Birlikte güçlü yarınlara” mesajını paylaştı.

ENAG enflasyon rakamlarını açıkladı

Ayrıntılar geliyor…

Cevdet Yılmaz’dan en düşük emekli maaşı, ÖTV zammı ve kamu işçilerinin zam pazarlığı açıklaması

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, gündeme ilişkin önemli önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, en düşük emekli maaşı için enflasyonu işaret etti.

Emekliler Türkiye’de sokağa çıkacak

Emekliler sokağa iniyor… Farklı illerde 12.30’da başlayacak eylemler 19.00’a kadar devam edecek.