Fatih Erbakan’a Sakarya’da tepki: Sana hakkımı helal etmiyorum, destekledin onu…

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Sakarya’da Vatandaşlarla Buluştu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Anadolu Buluşmaları kapsamında Sakarya’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Sakarya Gar Meydanı’nda partisinin standını ziyaret eden Erbakan, daha sonra Adapazarı merkezindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Şehrin tüm ilçelerine dağılan genel merkez heyeti, genel başkan yardımcıları, MKYK üyeleri ve teşkilat üyeleri de vatandaşlarla buluşarak istişarelerde bulundu.

İHA’nın haberine göre, Adapazarı ilçe merkezinde gerçekleşen ziyaretler sırasında bir emekli vatandaşın Erbakan’a tepki gösterdiği görüldü. Vatandaş, “Sana hakkımı helal etmiyorum, destekledin onu” şeklindeki tepkisini dile getirdi. Erbakan ise vatandaşa, “CHP gelse daha kötü olacaktı, biz geleceğiz düzelecek inşallah” şeklinde cevap verdi.

(İHA)

Related Posts

AKP’nin kamp yaptığı otel Aziz İhsan Aktaş’ın ortağının çıktı!

AKP’nin Kızılcahamam kampına ev sahipliği yapan Eliz Otel’in, CHP’li belediyelere yönelik operasyonlarda adı geçen Aziz İhsan Aktaş’ın ortağı Gürkan Dölekli’ye ait olduğu öğrenildi.

Trump’ın beklemediği protesto: Podyuma çıktı, tribünler yuhaladı

FIFA Kulüpler Dünya Kupası finalinde sahneye çıkan ABD Başkanı Donald Trump, kupayı Chelsea’ye takdim ettiği törende yoğun protestoyla karşılaştı. Tribünlerdeki yuhalamalar, Trump’ın Jeffrey Epstein skandalındaki tavrından göçmen politikalarına kadar biriken toplumsal tepkileri gözler önüne serdi.

Suriye’de çatışma: Aşiretler arasında kurşun yağdı… ‘Ölü ve yaralı sayısı artabilir’

Suriye’nin Suveyda ilinde Dürzi ve Bedevi aşiretleri arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada, 37 kişinin öldüğü ve yaklaşık 100 kişinin yaralandığı bidirildi. Suriye ordusu, çatışmalara müdahale etmek için asker göndereceğini duyurdu.

2 yaşındaki Miraç’ın kahreden ölümü

Karaman’da 5’inci kattan düşen 2 yaşındaki Miraç bebek hayatını kaybetti.

Sakarya’nın gözde mekanlarından Maden Deresi’ndeki şelale kurudu

Sakarya’nın Kocaali ve Karasu ilçeleri arasında kalan Maden Deresi ve Şelalesi bölgede yağış azlığı nedeniyle kuraklık dönemi yaşıyor.

İsrail ordusu Gazze’de Türk mezarlığına saldırdı… Mezarda da rahat yok

Gazze Şeridi’nde ne diriye ne de ölüye huzur var. İsrail ordusu, müzakerelerin gölgesinde soykırıma devam ederken bu kez Han Yunus kentinde Türkiye’nin desteğiyle inşa edilen mezarlığı hedef aldı. Buldozerlerle düzenlenen saldırıda ölüler mezarlarından çıkarıldı.