Çorlu’da feci kaza: 4 günlük bebeğin üzerine kaynar su döküldü

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yaşanan talihsiz olayda, soba üzerinde kaynayan su dolu güğüm devrildi. İddiaya göre, soba üzerinde bulunan kaynar su dolu güğüm devrilerek Suriye uyruklu 4 günlük bebek ile 2 yaşındaki ablasının üzerine döküldü.

Kaza sonucunda 4 günlük bebeğin başında, 2 yaşındaki ablasının ise kol ve bacaklarında yanık oluştu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından iki kardeş, ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Related Posts

İmamoğlu’ndan iktidara net mesaj: Ne bizi ne milletimizi yıldırabilirler

Silivri’den Tekirdağ’daki CHP mitingine mesaj gönderen Ekrem İmamoğlu, “Sözde yargı eliyle, ben ve görev arkadaşlarım değil, tüm Türkiye rehin alınmaya çalışılıyor. Ne bizi ne de milletimizi yıldırabilirler. Korkularına da oyunlarına da boyun eğmeyiz” ifadelerini kullandı.

İran’dan BM’ye “acil oturum” çağrısı

İran’ın Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Amir Said İravani, ABD’nin İran’a saldırısının “incelenmesi ve kınanması” gerekçesiyle BM Güvenlik Konseyinden (BMGK) “acil oturum” talep etti. CNN’in haberine göre, İravani, BMGK’ye gönderdiği …

Netanyahu’dan ABD’nin İran’a saldırısından sonra ilk açıklama: Bu eylem tarihi değiştirecek; önce güç, sonra barış gelir

Netanyahu’dan ABD’nin İran’a saldırısından sonra ilk açıklama: Bu eylem tarihi değiştirecek; önce güç, sonra barış gelir

Kuveyt ve Umman, İran’daki vatandaşlarını tahliye ediyor

Kuveyt, devam eden İsrail saldırıları nedeniyle İran’dan tahliye edilen vatandaşlarının ilk grubunun ülkeye ulaştığını duyururken Umman da vatandaşlarının tahliyesinin 5. aşamasının tamamlandığını bildirdi.

Özgür Özel Selim İmamoğlu iddialarına ateş püskürdü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran’a yapılanın adı haydutluktur

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İsrail’in Gazze, Lübnan, Yemen, Suriye ve son olarak İran’a gerçekleştirdiği saldırıların tanım ve tarifi haydutluktur” diye konuştu.